Μενού

Ζωντανή Συνεδρίαση του ΔΣ

module infoδράση κοινωνικές ομάδες

PHONES

KEP

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

326_ΟΑΣΑ

Κέντρο Κοινότητας

15605

KEP

EUROPE

ΕΠ 2014-2019

eBanking

Θάλασσες & Ακτές

Agri

Banner ΚΕΠ

KEP

Amea banner

ΑΜΕΑ

Banner Διαύγεια

Diavgeia

Weather

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αρτέμιδος: ένα όνειρο γίνεται πραγματικότηταPrint

22/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αρτέμιδος: ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και σε κλίμα μεγάλης χαράς και συγκίνησης εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Αρτέμιδος.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στην ομιλία του, ευοδώθηκε ένας στόχος που περίμενε τη σειρά του εδώ και σαράντα χρόνια, ήτοι η εξ ολοκλήρου ανακατασκευή και η παράδοση προς χρήση σε όλους τους δημότες, αλλά κυρίως στη νεολαία του Δήμου, που τόσο το έχει ανάγκη, ενός γηπέδου-προπονητηρίου στην Αρτέμιδα που από ερείπιο που ήταν έγινε ένα κόσμημα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης, στο παρασκήνιο της ολοκλήρωσης του έργου και ευχαρίστησε έναν έναν προσωπικά όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία και ολοκλήρωση του.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν πλήθος κόσμου, πολλά χαρούμενα παιδιά τα οποία μετά τα εγκαίνια δραστηριοποιήθηκαν σε αθλοπαιδιές, ο Πάνος Σκουρολιάκος, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του έργου, ο Γιώργος Βλάχος Βουλευτής της ΝΔ, εκπρόσωποι της ΕΠΣΑΝΑ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής, μέλη Αθλητικών Συλλόγων, πλήθος περιφερειακών, δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων στις προσεχείς εκλογές.

 Αναλυτικά ο χώρος περιλαμβάνει, γήπεδο διαστάσεων (105x68μ.) ο συνθετικός χλοοτάπητας του οποίου είναι τελευταίας γενιάς και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, γήπεδο μπάσκετ με ελαστικό δάπεδο και σύντομα νέο εξοπλισμό. Όλος ο χώρος όπως αναμένεται να εξελιχθεί με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, κερκίδες  και βοηθητικούς οικίσκους είναι απολύτως φιλικός με τον περιβάλλοντα υγρότοπο και την παραλία.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ