ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Μενού

module infoδράση κοινωνικές ομάδες

PHONES

KEP

326_ΟΑΣΑ

Κέντρο Κοινότητας

15605

KEP

EUROPE

ΕΠ 2014-2019

eBanking

Θάλασσες & Ακτές

Agri

Banner ΚΕΠ

KEP

Amea banner

ΑΜΕΑ

Banner Διαύγεια

Diavgeia

Weather

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!Print

02/04/2019

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Mε επιτυχία στέφθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος την Κυριακή 31/3/2019 στην Αρτέμιδα.

Η ανταπόκριση του κοινού στην πρόσκληση του Δήμου ήταν άμεση και συγκινητική, καθώς πάνω από 50 συμπολίτες μας προσήλθαν προκειμένου να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής στον συνάνθρωπό τους.

Μέσα σε 3 ώρες συγκεντρώθηκαν 28 μονάδες αίματος με τις οποίες δημιουργείται και πάλι ένα μικρό απόθεμα αίματος σε μια περίοδο που αριθμός των συνανθρώπων  που έχουν επείγουσα ανάγκη  από μονάδες αίματος συνεχώς αυξάνεται.

Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αυξημένη προσέλευση συμπολιτών μας  που ήρθαν με την οικογένεια ή την παρέα τους να αιμοδοτήσουν έχοντας πολύ θετική διάθεση. Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και νέους, με την προτροπή να γίνουν συστηματικοί αιμοδότες για να θωρακιστεί ακόμα περισσότερο η Δημοτική Τράπεζα Αίματος τόσο σε κανονικές όσο και σε έκτακτες συνθήκες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, που συνεργάστηκε άψογα για να φέρει σε πέρας το απαιτητικό έργο της εκδήλωσης, αλλά και σε όσους προσήλθαν συνειδητοποιημένα για να προσφέρουν αίμα αλλά δεν τα κατάφεραν για ιατρικούς κυρίως λόγους. Σας περιμένουμε την επόμενη φορά!

Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠ. ΜΑΡΚΟΥ

Κατεβάστε το αρχείο